Idrott på hög nivå

I fredags var vi och såg Perth Glory. Det var kul, nivån är väl som allsvenskan hemma fast dem var snabbare här sa Sebastian.
Bakom oss satt en sådan person som anser sig själv vara bättre en spelarna på plan. Han var rätt så underhållande dock. Antingen skrek han "shooooooot the fucking balllllll" eller "bring out the cheerleaders"
Idag, lördag har vi vart på Footy. Sebbes klasskamrat Ryan spelade. Det var intressant men rätt så långtråkigt. Teresa från Sebbes klass och en annan polsk tjej var också med. Efter matchen åkte vi till en outlet och köpte lite t-shirtar till både mig och Sebbe. Vi har märkt att sköljmedlet förstör våra kläder, dem blir fläckiga!!!!
Nu lagar Sebbe tacos gratäng och jag kollar på Glee:)
Trevlig lördag på er där hemma och grattis på födelsedagen Sofia:)
Kramar
Sebbe och Teresa

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej,



Det var verkligen underbart att kunna Skypa med er igen. Ni ser så glada ut. Hela denna tråkiga och regniga dag är räddad. TACK! Härliga bilder ni lagt upp.



Nu möts våra årstider. Sol och regn om vartannat - både här och där. En vecka på Bali tillsammans med er i december känns inte helt fel.



Nu har jag varit sund och ätit nyttigt och motionerat ett bra tag. Dags att bryta ner kroppen lite. Anders är hjälpsamt nog och köper pizza. Mums!



Kram Maria

2010-08-08 @ 15:33:58
Postat av: clas&monica

Vi tycker du var värd en pizza Maria efter det grymma passet som vi blev vittne till.



kämpa på

2010-08-09 @ 22:55:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0