Wow

Vilken grym resa och upplevelse säger jag bara!
Det är svårt att förstå att sådana här platser finns på denna jord. Och sen att man själv får uppleva det är helt otroligt. Det får än att bara vilja se mer o mer av denna jord.
Jag är så glad att vi gör detta just nu, att vi får uppleva allt detta tillsammans. Dessa underbara platser, det här är livet..
Vädret längst upp i Exmouth var mellan 38-45  grader. Under 30 grader var det inte ens på natten.
Vinden gjorde att det inte blev helt omänskligt och sen spenderade vi den mesta tiden i havet!
Vi är otroligt nöjda med resan. Vi fick uppleva delfiner, vi såg sköljpaddor, snorklade med stingrockor, såg 20 meter långa valar..Det var som att snorkla i ett stort akvarium, helt kristallklart vatten med färgglada fiskar runt om kring sig. Hade man tur kunde man se en reef shark (helt ofarliga) men det gjorde bara en av oss.
En annan sak när man är borta så här är alla människor man träffar och pratar med. Bara en sådan sak är så otroligt roligt. Man är alla där på lika villkor, alla är trevliga, hjälpsamma, man ger varandra tips osv.
Detta är bara början av vår resa, vi kommer att få uppleva så mycket mer än bara detta, helt underbart är det!
200 bilder ligger uppe på facebook. Jag kanske lägger upp några här med lite senare.
Hoppas allt är bara där hemma.
Ni förstår nog att vi har det bra :)
Kram på er

So long

Hej då, nu åker vi på roadtrip. Vi ska vara rädda om varandra, akta oss för ormar, och skaka våra sovlakan:)
KRAMAR
Våra resemål består av:
A. Joondalup
B. Kalbarri
C. Monkey Mia
D. Ningaloo Reef
D. Exmouth

Njuter av Livet

Gårdagen fick en att inse varför man åkte hit från första början. När man simmar i Lagooner, vattnet är helt turkost, livet känns bara lätt och fantastiskt bra.
Sen är det absolut bästa att man får dela det med den person man älskar mest av allt! Igår fann vi paradiset
Ps. Sebastian tackar så mycket för pengarna och presenterna

Sebastian 23 år

Då återstår det endast 40 min av Älsklingens födelsedag. Jag tror han känner sig nöjd. Halv 7 väckte klockan oss.
Då fick han ett paket från mig och och ett från resten av Fam Baad.
Klockan 18.00 hämtade han mig från jobbet, vi kom hem och lagade god thai mat (paneang). Till efterrätt hade jag köpt två små goda choklad bakelser till oss. Efter det gick vi ut för att träffa några vänner på ett uteställe här i Joondalup.
Nu har vi precis kommit hem. Imorgon ska vi ut på äventyr :) Berättar mer om det efteråt.
Här kommer bilder från Dagen (inte från utekvällen)
Tack o hej..
Ps. Tack mormor Y och morfar I för ert fina kort. Maria, ditt brev till Sebbe fick mig att gråta!!
KRAMAR
Sebastian nya basker
Underbar Thai mat
Mumma säger jag bara...
1. 2. 3...
Badshorts från Fam. Baad + Linda o Henke
Träningsshorts från mig
Vardagsshorts från mig
Temat för detta året var helt enkelt: SHORTS
VI SAKNAR ER

Imorgon är ingen vanlig dag..

...För det är Sebastians födelsedag :) weee
Idag har jag lyckats köpa present till Sebastian från min familj. Nu har jag gömt presenterna men han kommer gå hela dagen och försöka lista ut vad det kan vara för något..I know you!
Söndag, solen skiner och lägenheten är ny städad från topp till tå! Medan jag jobbade igår städade Sebbe allt från köksluckor, duschen, till att putsa fönsterrutorna. Känns väldigt skönt faktiskt.
Ikväll är det fotboll så det ska vi kolla på men innan det ska vi planera vår lilla trip med våra kära resenärer från Staterna. Jag tror verkligen det kommer vara hur grymt som helst där uppe. Där uppe är det 30 grader så det ska bli skönt med lite värme och förhoppningsvis kan man få lite färg på sin kritvita kropp!
Idag har vi haft en väldigt skön dag. Vi åt brunch ute med Teresa,  solen stekte och ett liveband spelade skön musik. Då trivdes man bra här kan jag säga.
Ha en fortsatt trevlig söndag för er där hemma
Kram på er

Värme

Äntligen har temperaturen stigit över 20 grader, underbart. För en gångs skull har det inte regnat under mina lediga dagar utan dem har vart väldigt äventyrsfulla. Me like!
Tisdagen börjades med ett besök till gymmet. Sedan gjorde vi våran vanliga mat-handling. Tråkigt men nödvändigt. Sedan var Sebbe tvungen att plugga så jag, Teresa och Eva åkte till Wildlife park 30 min härifrån för att klappa och mata kängurus och koala björnarna. Men kunde även rida på hästar och mjölka kor men det var vi inte ett dugg intresserade av..Sedan bjöd vi Teresa på middag hemma hos oss så det var en väldigt mysig dag.
Idag, onsdag gick Sebbe till skolan 8.30 medans jag och Teresa gick på en Power walk som sedan avslutades med en härlig frukost ute på stan. När sebbe var klar med skolan åkte vi ner till havet. Det var dock lite kallt vid havet så vi blev inte där så länge. Nu har vi precis ätit middag och kvällen väntas..
Sebbe fick tillbaka sitt resultat och han blev godkänd. Skönt! Nu är nästa inlämning nästa fredag, sen ska vi på semester:)
På Lördag ska vi ut och äta middag för att fira Sebbes födelsedag. Det har ni väl inte glömt av? :)
Här kommer lite bilder från två underbara dagar
KRAM

Oj vad tiden springer iväg

Long time no writing!
Jag börjar tappa det lite känner jag med bloggandet. Om jag ska vara ärlig så beror detta på att vi har kollat på två av våra favorit serier på datorn. Rätt så många timmar går åt till det!! Rätt tragiskt, men sant!
Förra helgen var vi ute en sväng på fredagen, det var min första lediga helg på några veckor så jag ville verkligen hitta på nått. Det är då man saknar sina vänner som mest. Att bara kunna åka hem till någon, prata och mysa! Det var trevligt, vi åkte till ett ställe nere vid havet med live musik..
Denna helg blir nog lugn, Jag kom precis hem från jobbet, Sebbe lagar mat, De flesta ska tydligen gå ut idag men vi stannar nog hemma! Vad händer hemma då? Hur är vädret? våran vår har inletts med regn men nu ska det blir bättre säger dem. Den 25 sep ska vi köra upp i landet, rättare sagt 116 mil till delfinparadiset och whale sharks. Där kan man bada med delfiner, se valar, underbar snorkling i kristallklart vattet. Vi ska vara borta 4 dagar hade vi tänkt. Sebbe har två veckor lov nämligen. Vi kanske får med oss två amerikanare, annars blir det bara vi två.
Nu blir det mat..
Trevlig helg
Kramar, vi saknar er

GoodLife

Hej där hemma
Kan inte förstå hur vi redan är inne i september och vi har nu varit här i 2 månader. Galet är det!
Igår regnade det konstant hela dagen, det var rätt mysigt faktiskt. Vi bakade pannkakor och jordgubbspaj. Det var succé bland amerikanarna och canadickerna!! Det var lite svårt att veta vad potatismjöl heter på engelska men sebbe hittade nått liknande som vi använde till pajen. Rice flour hette det!
Vi har även blivit medlemmar på ett gym, så nu ska det tränas. Dem har pool, spa och bastu med vilket är otroligt härligt. Idag testade jag Zumba och det var skit kul! Sebbe körde på gymmet, han har ont i hela sin kropp och varje gång han sätter sig ner eller tar på sig skor/strumpor skriker han!!! så tränad är han...
På lördag ska vi kanske åka 30 min norrut till Swan Valley vilket är ett stort vindistrikt. Förutom vingårdar så finns ölbryggerier, choklad fabriker där det finns tunnor med choklad som man får plocka hur mycket som helst ifrån. Det är en nog en mysig dag att åka runt där.
Sebbe har fortfarande inte fått tillbaka sitt arbete, han håller nu på med sin andra uppsats som ska vara inlämnad på måndag. Denna gång har han iaf börjat i tid så det är bra.
Vi mår bra för övrigt. Veckorna bara springer förbi, läskigt men samtidigt bra för det innebär att vi får besök snart:)
Ta hand om varandra så hörs vi snart
Kramar

RSS 2.0