♥ Ny design

Hej på er där hemma.
Att det ska vara så svårt att få bloggen att se ut som man vill. Varför alla dessa koder som ingen förstår!! Har nu suttit i ett par timmar och allt jag har fått ändrat är bakrundsdesignen och en ny profilbild som dessutom är för stor men det kan jag inte göra något åt. Vi får stå ut med det :)
Vi har haft två riktigt lata dagar, finns inte så mycket att göra när man är ledig har vi kommit på. Ska bli skönt att komma hem..Sebastians skola börjar nästa vecka så så fort den har börjat så kommer tiden gå hur fort som helst tror jag.
Jag hoppas fortfarande att min vän Frida kommer och hälsar på oss i oktober. Dels för att få vara ledig från jobbet lite men också för att ha något extra att se fram emot :) Frida träffade jag när jag bodde i USA för er som inte känner till det och vi har haft kontakt sedan dess. Hon bor ju faktiskt bara i Halmstad ;) Och självklart tycker vi ju att alla våra vänner som kan och vill ska ta chansen att komma hit när man får boende gratis och allt. Inte ofta
det händer. Vi vill bli utnyttjade :)
Här är jag och Söta Frida på midsommar i Åsa 2010

♥ Tänd ett ljus för Norge

Idag tänder vi ett ljus för Norge. 
Alla våra tankar går till er.  

Finner inga ord för detta.





♥ En Söndag på Hillarys

Idag bestämde vi oss för att styra forden mot underbara Hillarys för att strosa runt lite och njuta av solen.
Vi avslutade med lunch på Little Cecears pizzeria. En mycket härlig dag. Ikväll blir det vin och tacos och självklart ska vi se på finalen i British open. 


  






Trevlig söndag på er ♥

  

Härliga Vinterdagar

Hej hej.

Hur mår ni? Idag har vi haft en underbar vinterdag med hela 20 grader. Efter måndagens 14 grader och regn så  var detta väldigt välkommet. Jag har haft mina 2 dagars ledighet så idag har vi städat/tvättat och njutit av vädret. Vi tog en sväng bort till bibban för att leka lite med Ipaden :)

Veckorna rullar på och vi är redan i mitten av Juli. Galet! Nu är våra Aussie vänner och hälsar på hos våra föräldrar. Dean som är son till Audrie och hans vän Luke är på Eurotrip under sommaren och ville självklart göra ett stopp i Sverige. Sebastian har pratat väldigt gott om vårt godis så idag fick vi ett medelande av Dean att han hade testat Swedish candy. Men dock får vi nog känna oss besegrade, Engelskt godis var tydligen bättre. (Kan jag absolut inte förstå!) Hade ju vart så kul att vara hemma nu när dem är där men men dem kommer att komma fler gånger.

Jag lyssnar just nu på min första ljudbok. Det är faktiskt inte helt fel, jag lyssnar när jag är ute på mina powewalks, jätteskönt! Den heter En dag (org. titel: one day) och kommer att komma ut på film nu 2011 så därför vill jag lyssna på den innan. Det är en romantisk komedi och är väldigt mysig att lyssna på. Rekomenderas om man gillar den typ av bok.

Nu är det bara 4,5 månad kvar weeeee. Det är nästan så att jag vill börja packa och lägga fram kläder för hemresan hihi.

Nu ska vi äta lite glass och mysa i soffan till någon film :)

Vi saknar er och längtar så till julen.

Bamse Kramar från oss.

Välkommen till Apple klubben

Tjohoo

Nu skriver jag från ett kallt Australien. Imorse när jag steg upp för att åka till jobbet var det hela 3 grader brrrrr!!
Till och med bilen tyckte det var kallt då han dog mitt under körningen till jobbet. Vi trivs alla bättre i vämen tror jag. Medan jag jobbar på (som aldrig förr) så har Sebbe blivit värvad till Liverpool från ÖIS. Redan i November kan han börja. Ja så har vi det.

Vi har även köpt en ny liten leksak- IPad 2. Mycket bra val och värt pengarna. Med en batteritid på 10 timmar så är en tredjedel av vår resa hem täckt med underhåll. Anders, vi kommer att ta med den hem under jul så även du kan leka med den.

Harry Potter börjar närma sig så idag var vi och bokade biljetter till preimären. 1 minut över 12 natten till onsdag nästa vecka är vi laddade för del 2. Vi bokade även biljetter till del 1 som börjar klockan 21 så det blir 6 långa timmar med Harry P.

Annars har vår dag bestått av jobb, fotboll manager, fika på coffee club och lite skype. Nu har vi mys i soffan till tv serien Las vegas.

Hoppas ni inte smälter bort i värmen där hemma :)
Puss och Kram på er ♥






RSS 2.0