♥ Winter wonderland

G´day mates!

Det har vart upp och ner med vädret det senaste. Igår på dagen hade vi 26 grader vilket är den varmaste vinterdagen so far, medan på kvällen fick vi storm med regn jag aldrig sätt innan. Det var läskigt om jag ska vara ärlig! På morgonen hade jag en stor vattenpöl i bilen (den har lite svårt att hålla tätt). 

Veckan som gått har vi gått promenader, ätit lunch med svenskorna i Hillarys, tränat och självklart jobbat. Reservlaget vann cupfinalen i lördags och eftersom Sebbe var med och spelade ett par matcher i början fick även han en medalj så kart ♥








See you later

   


♥Ännu en Lördag här i Perth

Hej hej

Det känns så nära nu tilsl vi åker hem fast ändå så långt bort! Det var längesedan jag hade hemlängtan för nu har vi vart här så länge men igår saknade jag vekligen mina vänner! Det var underbart vårväder igår och att sätta sig på en uteservering med vänner och lite rosé hade vart guld värt. Så jag antar att jag har hemlängtan nu.

MEN Frida har bokat resa och kommer hit den 19 oktober jaaaaa :) Det underlättar mycket för när hon väl åker hem har vi bara 4 veckor kvar. Jag kommer att ta ledigt från jobbet i två veckor så vi kan hitta på massa roliga saker.

Nu i Augusti kommer två andra svenskar hit, Karolina och Oscar. Karolina jobbade för pappa med semlorna förra året tror jag. Oscar, hennes pojkvän spelar innebandy i Pixbo och ska tydligen spela och coacha ett innebandylag här. Så dem ska vi träffa när dem kommer ner.

Ikväll ska vi på fest med fotbollslaget så det ska bli intressant. "Open bar" var det så varför inte haha.
Nu ska jag äta gröt, kolla golf och sen ta mig en power walk :) Sebbe är och kollar fotboll. Det senaste dygnet är dessa ord det enda som kommit från hans mun: "Imorgon börjar PL!!!!!!!!"

Hoppas ni får en bra lördag.
Kram

♥ Hjälp Afrika

Vi alla har läst om svälten i Afrika och det gör ont i hela mig när jag läser om det och ser bilderna på aftonbladet. Nu vänder jag mig till min familj och vänner att skänka en peng till de drabbade. Vi är inte så upptagna att vi inte har tid för detta. Jag och Sebbe har bidragit, nu är det eran tur.
Vi satte in pengar till Läkare Utan Gränser som samarbetar med aftonbladet. 

Från aftonbladet:

Du kan sätta in ditt bidrag på PG 900603-2 eller BG 900-60 32. Märk betalningen "Aftonbladet timme".

Ditt bidrag går i första hand till våra projekt på Afrikas horn, i andra hand till andra akuta kriser.

Genom att bidra till Läkare Utan Gränsers fond för akuta insatser stödjer du våra insatser i krisområden. Medel som skänks till fonden, som finns till för att stötta krisinsatser över hela världen, hjälper oss att agera snabbt, att arbeta där behovet av hjälp är som störst, och att stanna kvar så länge hjälpen behövs. Med ditt stöd kan vi hjälpa ännu fler!

 


♥ En Regnig Tisdag

Hej hej
Ni som har besökt oss vet kanske hur tom vår sjö var här i Joondalup i somras, det är den inte nu kan man säga!!Helt otroligt hur mkt det kan regna på så kort tid. Jobbet är väldigt lugnt nu pga vädret vilket är väldigt segt då jag inte får jobbat lika många timmar. Chefen drar ner på så mycket timmar som möjligt under denna period.
Ja nu går vi in i den sista vintermånaden här och vi har därmed klarat av även denna vintern :)
Om 4 månader får vi känna av riktig vinter och det är med glädje ska jag säga.
Utöver gym på morgonen och mat shopping så har det vart rätt så lugnt idag. Sebbe hade sin första lektion idag men efter 30 min hade läraren fortf inte dykt upp så dem gick hem! Jag har trimmat håret på Sebbe och gjorde tydligen en "maria" . Förklaring: bakom örat rakade jag av allt så han har en liten fläck utan hår där! Maria har tydligen gjort desamma på Mackan med då i luggen!
Vi fick pratat med Jonas, Sofia Vincent och Oliver idag. Oliver har växt sedan vi såg honom sist och vincent sprang mest runt naken i bakrunden. Lilla going! Grattis igen till er båda på era födelsedagar :)
Over and Out

RSS 2.0