Vinter vs Sommar

Vi må ha sommar och värme här men det är helt klart kärlek när man kan se skidor från Oslo live. Kom igen nu Hellner nu kör vi!!!!!!
Ha en go vecka :)
Kram

Rekord sommar

Hej hej

En vecka har nu gått. Härligt! Jag har inte så mycket att skriva längre, därför blir det så sällan nu.
"Hottest summer ever" säger dem att det är. Då har man fått uppleva det oxå. Idag är det 38 grader säger datorn. Nätterna ligger runt 26 grader vilket gör att det är omöjligt att sova!! Fläkten har strejkat så en ny får snart inköpas..vet dock inte om det hjälper så mycket.bara varm luft som går runt i rummet.

Prognos framöver:

Fre 38 grader sol
Lör 38 grader sol
Sön 37 grader Morgon moln
Mån 35 grader sol och åska
Tis 35 grader Morgon moln
Ons 37 grader sol
Tors 34 grader sol
Fre 33 grader sol

Det är FÖR varmt kan jag medela, värmen suger ut all energi man har. Den där ursnygga skinnjackan jag köpte känns rätt så långt ifrån att använda just nu!

Ikväll bär det av till Audrie och Neil för lite fredags mys!

Ha en trevlig helg
Kram

TGI Friday

Hej alla nära o kära
Äntligen är fredag kommen, konstigt nog så har denna vecka gott oerhört långsamt till skillnad från vad den brukar göra! Det har faktiskt inte hänt så mycket sedan jag senast skrev.
Kan börja med att berätta att jag pratade med min chef i dagarna om mitt visum och hur jag ska göra när det går ut. Vi kom fram til det enda möjliga, nämligen att jag är här på ett turistvisum och han betalar mig svart. Självklart så får ingen veta detta så frågar folk säger vi att jag är skriven på Sebastians student visum. Jag behöver inte lämna landet för att söka ett nytt visum, det kostar 200 dollar, jag kan söka upp till 12 månader men vi börjar med 6 månader.
När det kommer till Sebbes fotboll så har han tyvärr fått reda på att han har lektion under ett av träningspassen. Coachen vet om detta men ser inga problem med detta. Han gillar Sebbe och vill fortfarande att han kommer och tränar. En så länge får han inte betalt men han får helt enkelt kämpa. Säsongen är lång här!
Imorgon är det match igen sedan på kvällen spelar A laget final i natt serien nere i Perth City...Ska bli spännande att se.
Hoppas ni alla mår bra :)
Puss och Kram

Kärlekens Dag

Jag ska inte sticka under stolen med att jag är lite av en romantiker. "Jag vill ha lite romantick" som Linda Hammar säger. Tyvärr så har mannen min vuxit upp med tok för mycket killar runt om kring sig och alldeles för lite kvinnor. "vad är alla hjärtans dag?"
Jag får väl erkänna att jag påminde honom igår att alla hjärtans dag är på måndag och responsen var "helvete". Inte för att jag hade trott något annat men man kan ju alltid hoppas!  Något mindre förvånadsvärt är ju ändå att det första han säger när jag kommer hem från jobbet idag är att han har köpt en present till mig till på måndag. Jag man kan inte annat än att älska denna människa :)
Ett annat expempel: jag bad honom köpa rödvin till mig idag efetrsom jag jobbade 11 timmar, ett shiraz vin. Men detta ord stavades inte alls som han hade stavat det så då blev det ett merlot vin istället. Jacob´s creek hade han ju i alla fall hört talas om!
jag älskar honom i alla fall :)
Pusss

Go vecka med gôtt folk

Tjaa
Vi går in i feb med raska steg! Skrämmande men jag gillar det. Vi har bott i vår lgt i 2 månader nu. Vilket innebär att det är 10 mån kvar tills vi kommer hem. Vad vi gör med lgt under Sverige tiden får vi se. I tisdags åkte jag och Sebbe ner till Mandura för att ha en mysig dag tillsammans. Det var fint väder och vi strosade runt ett par timmar innan vi åkte hem igen. På kvällen kom tjejerna tillbaka från Broome så vi satt uppe och pratade till midnatt.
I onsdags låg vi nere vid poolen och drack öl (shandy), åt korv med bröd och bara njöt. Vid 5 tiden åkte tjejerna vidare till Singapore. Ett bra Aussie avslut blev det iaf för dem.

RSS 2.0