Fotbollsmatch

I söndgas spelade Sebbe match med reseverna. Dem vann med 8-2, inga mål för Sebbes del.
Ganska seg match och Sebbe var väl inte helt nöjd med hur laget spelade, trots vinsten!
Här kommer lite bilder iaf.

Cyklone Bianca

Heej pa er

Ar pa jobbet i skrivande stund och har darfor inte tillgang till a a o!!

Imorgon bitti har dem varnat for en cyklone, den ar nu nedanfor oss men traffar Perth imorgon.
En kraft pa cirka 100 km/tim och den ror sig cirka 24 km/tim. Sebbes skola har skckat ut varningsbrev om att stanna inne men sa farlig tror jag inte det ar. Ni behover inte vara oroliga dar hemma iaf. Vi vet fortfarande inte om det blir nagon match for sebbe imorgon. Antar att dem hor av sig. Matchen ar pa morgnen da cyklonen "kommer". Det ar 40 grader ute men har regnet och askat under dagen. Inte sa manga golfare ute idag.

Valdigt manga kangurus dar ute. Vackert!

Det var allt for mig

Berattar mer om Bianca imorgon :)

Australia Day 26.1.11

Hej hej
Igår var det Australia Day vilket är största dagen på året här. Dagen börjar tidigt med att åka ner till city eller kingspark för att få en bra plats när sedan fyrverkerierna drar igång på kvällen. Våran dag innebar BBQ hos en vän nere i city klickan 12. Sedan runt 6 tiden drog vi vidare ner mot Swan River där festivalen håll till, för att sedan avsluta med spektakulära "Fire works"
Hej svejs :)

Mr and Mrs Bolan

hej på er
Tiden går fort och snart är denna vacka över.
I fredags lämande vi tillbaka bilen som vi har fått lånat i 7 veckor. Det känns lite tomt men ändå bra. Vi åkte hem till Chris föräldrar vid 5 tiden för att lämna tillbaka bilen. Dem frågade om vi ville komma in på lite kaffe innan vi skulle vidare. Självklart tackade vi ja till detta. Dem var väldigt pratglada och berättade om deras resa till UK och Malaysia. Dem verkade ha haft det jättebra. Tiden rullade på och plöstligt hade vi vart där en timma. Jag började kolla på klockan men visste samtidigt att vi inte hade något planerat och behövde därför inte känna oss stressade. Men Svensk som man är känns det inte behagligt att sitta i ett främmande hus. Strunt samma, vi forstatte prata och plötsligt frågade Filippa oss om vi ville stanna på middag för hon var otroligt hungrig. Vi kunde inte med att säga nej så vi sa jag och plötsligt så öppnades vinflaskor och det bjöds på gin tonic. Väldigt trevligt.
Filippa sa flera gånger att hon så gärna ville att jag skulle ringa om jag ville ta en kaffe eller om jag kände mig "homesick" Hon har alltid velat ha en dotter sa hon! Dem vill jättegärna bjuda ut oss på middag, en kinaresturang där dem har Dim Sam heter det. Det innebär att dem kommer fram till ens bord med en bricka med olika rätter. Man pekar ut vilka rätter man vill ha och sedan kommer dem ut med det till en. Det finns en väldigt populät inne i City (i China-market)
Vi kom till dem vid 5 tiden och kom inte där ifrån förrän vid 10 tiden. Men det var otrlogt trevligt. I Sverige hade man aldrig gjrt något sådant. varför?. Vi hoppas vi kan ta med oss mycket av det socila härifrån hem till Sverige igen. Allt blir så mycket trevligare då.
Våran nya bil går som på räls haha Jag ska lägga upp lite bilder så snart som möjligt!
Nu är det snart dags för Arsenal att sparka boll. Imorgon ska Sebastian spela match. Lycka till babe :)
Kram på er <3

Backpackers inn Molloy Pr

Heeej där hemma
Nu har vi huset fullt av ungdomar som är ute och reser hihi
Det är skit kul, tyvärr så jobbar jag en del för Audrie har semster. Bra pengar dock vilket vi behöver.
Mina svenska vänner är nere i Margaret river och kommer tillbaka imorgon. Då passar Linda från Tyskland på att laga mat till mig, sebbe och Johan som tack för att hon får bo hos oss. Det luktar väldigt gott..
I lördgas såg vi en orm som låg och sola lite på en sten..ORM skrek jag och sprang fort medan dem andra stannade och tog kort. FARMOR, kort på ormen finns nedan så bläddra inte ner!!
Lägger upp lite bilder på förmodligen världens coolaste bil snart :)
Hej på er
Lindas hörn
Madde packar och planerar budget för alla
Olivia organiserar sin väska (delfinen jämte henne är en inflyttninspresent till oss från dem, dem tyckte vi hade det lite tomt i vardagsrummet! )
Jag och Malin nere i Burns Beach
ORMEN!!

Gevalia mellanrost

Ja då sitter man här vid datorn och dricker gevalias mellanrost som Johan fick skickat från Sverige. Mannen tränar fotboll. Egentligen har jag inget speciellt att skriva men jag är förbannat rastlös så då kan jag inget annat än att skriva av mig.
Jag får nog erkänna att jag drabbats av hemlängtan! det är lite jobbigt, sammtadigt som jag tycker att ju äldre jag blir destu fräckare borde jag vara, men ack nej. För mig verkar det vara tvärtom. Det går nog över snart. Ni behöver inte tycka synd om mig. Som Sebbe sa efter att familjen hade åkt hem "vi har i alla fall varandra" så sant så.
Ikväll ska det bäddas och fixas inför nytt sverigebesök imorgon. Malin, en gammal skridsko kompis kommer över i några dagar med 2 andra tjejer. Väldigt kul så kl 07.00 ska vi hämta dem på flygplatsen.
Vi har köpt ytterligare lite saker till vårt rum/lägenhet. Lägger upp lite bilder på det.
Imorgon ska det bli en skön 25 graders dag. Gäller att njuta innan helgen kommer med sina 37-40 grader!
Kram på er
Här sitter gänger och spelar Monopol
Ett nattduksbord till mig
Trådback till sebbes kläder
Skrivbord och lampa i hörnet så Sebbes kan plugga flitligt
Monopol kväll med Uwe och Melvin, Sebbe har äntligen köpt en bean bag!

Tiden går fort...

Då har man fått grinat lite idag med. Usch vad det är tråkigt och jobbigt att säga hejdå.
Nu sitter vi här i soffan, kollar på vampire diaries, har varit ensamna i snart 6 timmar och det känns fortfarande konstigt.
Nått fattas. Sebbe tycker det är jobbigt.
Nu är dem nog snart framme i Kuala Lumpur.
Kram på er

Swan Valley

Hej hej
Idag har vi besökt ett vindistrikt som heter Swan Valley.
Vi har testat vin, druckit öl, besökt chokladfabrik och spelat Supa Golf. En underbar dag med mycket sol, skratt och vin. Mer bilder hittar ni på facebook.

Gillar den stilen starkt hahaha
Stora bollar, stora klubbhuvuden och stora hål..inte var det lättare för det!


Chokladfabriken..det gillade nog Markus mer än vingårdarna.
Tyskt Ölbryggeri

Onsdag 5 Januari 2011

Hej och Gott nytt år!
Ett kort inlägg bara. Idag har vi städat ur den gamla lägenheten och resten av Fam Fransson har nu flyttat in i vårt vardgasrum på Molloy Promenade. Inspektionen gick bra, inga prickar och depositionen lär vi få tillbaka inom kort.
För er som vill veta hade Sebastian uttagningsträning igår, uttagningen innehöll löpning i olika former under 2 timmar. Vi var alla där och kollade. Det är lika bra att coachen får möta deras största fans. Det gick iaf bra sa coach och vill gärna se mer av Sebastian, så imorgon är det ny träning och på söndag ska dem spela en internmatch. Nästa vecka börjar "nightseason" och då ska Sebastian spela. Antar att dem vill kolla honom lite mer då.
Bara 5 dagar kvar med Familjen nu, tiden har gått fort men nu ska vi alla tillbaka till vardagen.
Ha en bra dag därhemma.
Kram

Caversham wildlife park

Hej,

Nu har Anders blivit en skicklig bilförare även på vänster sida av vägen och vi har vågat oss ut på egna små utflykter. I går var vi ute och tog lite kort på hus längs med kusten. Vi stannade i Mullaloo och tog en milkshake och badade lite också.

Idag har Kristin jobbat och jag, Anders och Markus har varit och klappat kängurus och koalor. Det blev en onödigt lång resa för när vi väl kom fram efter lite letande, så visade det sig att jag tagit fel ryggsäck. Istället för den färdigpackade med badkläder och kamera så hade jag tagit en annan (nästan likadan) ryggsäck med utlästa pocketböcker. Vi fick åka tillbaka hem, 30 minuter, och hämta rätt väska och så 30 minuter igen till parken. Jaja, så kan det gå.

Hur som helst blev det en bra dag. Markus tyckte att kängururna var lite skabbiga på nära håll och att de liknade råttor, så han klappade dem inte gärna. Det gjorde däremot jag och Anders. Det var varmt dock, 38 grader, och även djuren i parken var lite slöa.

I morgon är Kristin ledig och vi ska bada på dagen och sedan kolla in Sebbes uttagning till Joondalups fotbollslag på kvällen. Sedan är det dags för oss att flytta ut ur lägenheten på Lakeside Drive och flytta in med övriga på Molloy Promenade. Vi har köpt luftmadrass och kuddar.

 Här kommer lite kort.

// Maria










RSS 2.0