Australia Day 26.1.11

Hej hej
Igår var det Australia Day vilket är största dagen på året här. Dagen börjar tidigt med att åka ner till city eller kingspark för att få en bra plats när sedan fyrverkerierna drar igång på kvällen. Våran dag innebar BBQ hos en vän nere i city klickan 12. Sedan runt 6 tiden drog vi vidare ner mot Swan River där festivalen håll till, för att sedan avsluta med spektakulära "Fire works"
Hej svejs :)

Kommentarer
Postat av: Farmor & Putte

Hej sötnosar!



Ni är så vackra på kortet. Solbrända och friska.

Tack för att ni varnade för kortet på ormen.

Ni är väl försiktiga?

Roligt att Sebstian kan vara med och spela. Bara de inte värvar honom på heltid så att ni blir kvar i Australien.

Lille Noel kom hem från dagis och jag frågade vad han gjort idag? Då svarade han att fröken Ingela och jag har bloggat. Det skall börjas i tid.

Det är jätteroligt att kunna följa er på era äventyr.

Själv håller jag på och målar och tapetserar hela huset. Jag längtar till våren så att man kan komma ut.



Nu skall jag upp och laga mat tll Putte som kommer hem ifrån ishockeyn snart.



Sköt om Er!!



Puss och kram

2011-01-27 @ 19:23:06
Postat av: Maria

Hej på er!



Det ser härligt ut. Mycket mer folk i Kings Park än när vi var där. Fyrverkerier också. Att de vågar mitt i värsta torkan.

Här hemma blir det vardag fort. Nu har vi jobbat i ett par veckor och det är ganska kämpigt att åka hemifrån när det är mörkt och komma hem när det blivit mörkt igen, men det vänder snart får vi hoppas. Längtar mycket efter er!Spännande med fotbollen. Är du kompis med Shane på FB och håller där på att lära honom lite svenska. Ni får hjälpa honom lite med uttalet när ni träffas.

I helgen fyller Anso 40, så vi ska dit på fest och nästa helg är det stor 50-års fest för Anna-Karin på IP. På fredag ska jag passa Winnie och på kvällen är det bokklubb, så visst är det lite skojsigheter på gång också i detta mörka, kalla land.



Kram Maria

2011-01-28 @ 10:07:18
Postat av: susanna

hej snuttefian!



Vilka fantastiska bilder och vilken klanning.. ojojoj, ursot verkligen! Ni verkar ju ha det hur bra som helst, va nu radd om dig nar vinden skulle komma.. Jag ar antligen feberfri efter 5 tunga dagar! BLaaaaa.. Saknar dig gumman..



love

2011-01-30 @ 18:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0