Välkommen till världen

Stort grattis Jonas, sofia och Vincent till er fina son/lillebror. Allt vi vill nu är att flyga hem och krama och lukta på honom. Världens finaste och en kopia av Vincent :) All Kärlek till er och Grattis på morsdag.


Sydney- Life as a "Posh Girl"

Heej

Jag har haft en helt fantastisk helg i underbara Sydney.
Vilka platser man får uppleva på denn planet.

Kvart i 12 på torsdag kväll lyfte planet från perth. På grund av tidskillnad mellan Perth och Sydney skulle vi landa kl 6 på morgonen i Sydney (sydney tid). 30 minuter innan landning kommer ett medelande från kaptenen. " In 30 min we will be landing in Melbourne" WHAT! Jag kollade panikslaget på Karissa och tänkte har vi gått på fel plan?!. Men kort därpå hörde vi fortsättningen. På grund av tjock dimma i Sydney kunde vi inte landa och vi hade inte tillräckligt med bensin för att kunna cirkulera runt, så ett stop i Melbourne för påfyllning och sedan vidare till Sydney. 4 timmar senare landar vi och vå resa kunde nu börja.

Vi checkar in på Park Royal hotel i Darling Harbour och sedan går vi ut för att utforska shopping gatorna. Ganska så fort bestämmer vi oss för att boka biljetter till musikalen Mary Poppins som spelades på kvällen. Tur hade vi för endast 2 biljetter fanns kvar. Tackar! Föerställningen var kanon bra.

På lördag hade vi bokat Bridge Climbing på Harbour Bridge. Så 8.00 var vi uppe och redo att bege oss till bron. Jag tror att jag har kommit en bra bit med att bli av med min höjdskräck efter denna upplevelse! 3,5 timma hade vi framför oss men 14 andra nervösa och förväntansfulla människor. Innan klättringen började så provade vi utröstning, fick provklättra på en demo trappa, fylla i papper och dylikt. Jag var nästan reda att vända vid en punkt och fälla några tårar men jag samlade ihop mig och intalade mig själv att det kommer gå bra haha. Nu i efterhand så inser jag att det är nåt av det häftigaste jag har gjort i mitt korta liv!

Efter klättringen och massa kort på opera huset så tog vi färjan över till Manley Beach. Där åt vi en väldigt god fish n chips på stranden och avsluade med italiensk glass mums! På kvällen hade vi bokat biljetter till en Ballet show på Operan. Jag hade inga förväntningar alls på showen, bara roligt att ha sett något inne i Operan men det var otroligt vackert. Kvällen avslutades med vin och drinkar på Opera baren.

På söndagen hade vi en skön och stressfri dag. Vi sov till 10 och tog sedan bussen till Bondi för att äta brunch och gå på marknaden. Bondi beach var inte som jag hade trott men det var väldigt vackert där. På kvällen hade vi en god middag nere vid hamnen och avslutade vår Sydney resa med att gå på bio på världens största biograf IMAX.

Måndag kl 1 landade jag i Perth igen. Sebbe hämtade upp mig i Scarboro och sedan åkte vi hem. På kvällen var vi och såg James Blunt med Audrie. Det har varit en mycket händelserik vecka för min del. Jag är väldigt nöjd.

Här kommer en del bilder från resan och James Blunt

KRAM <3 



Två förväntansfulla flickor



Darling Harbour där vi bodde.



Mary Poppins- the musical



Nu ska vi klättra



snygg va?



We did it!



weeee



Utsikt från bron





Fish n chips i Manley



Ballet på Operan



Bondi beach



3D bio på IMAX



Audrie och jag innan James Blunt



Fina Sebastian



Och här har vi Mr Blunt




 

                        

Fun night out

Hej

Det är söndag och utan att behöva läsa aftonbladet så har jag förstått att Saade gjorde bra ifrån sig på Eurovision igår. På facebook läser jag allt från " Saade är bäst" till "it feels like 1999 again". Jag har inte ens hört låten.

Vi spenderade vår lördagkväll på The soveigen, en lokal pub. Konstiigt nog var det Sebastian som ville dit men ganska så fort insåg jag varför han ville det. Varför vill Sebbe gå till en pub? Jo FA cups finalen spelades och vi har inte den kanalen. Så Sebbe satte kvällschemat och prick klockan 9 var vi tvugna att befinna oss på puben. Medan Johan och Sebbe kollade på matchen var jag och Karissa på dansgolvet och dansade av oss lite kalorier. Win Win to everyone! Kul hade vi.  







Två nöjda killar



Premiär för min ursnygga skinnjacka :)

Kram på er                     

Sebbe gör a-lags debut

Hej och hå vad veckorna går...
 
Idag spelade Sebbe sin första seniormatch, han spleade hela matchen, dem vann med 3-2 och han blev 240 dollar rikare! Han fick mycket beröm av både spelare och tränare efter matchen så nu får vi hoppas att han får spela vidare. Jag tyckte han var jätteduktig.

Vi har haft en lugn vecka, jag var ute med min vän Karissa i tisdags. Sebastian har pluggat mycket, nu är det bara 4 veckor kvar av skolan. Tiden går så fort så det är skrämande. Jag hade skypesamatal med mina åsa vänner i torsdags, det var väldigt roligt..Nu vill jag att tiden ska gå fort så vi kommer hem. I slutet av maj ska jag skicka in min ansökan sen får jag äntligen veta hur jag ska göra.


Sebbe har fått tillbaka två uppsatser, 70% på den ena (VG) och 84% på den andra (MVG)









Fika på stan med Karissa


Biljard Lounge nere i Hillary



Mycket bränder de senaste veckorna, detta är utanför vårt fönster

Fika med Natalie och karissa i Leederville. Mycket goda tårtor!


<3 Kram på er

Maj maj måne...

God morgon

solen skiner men dock bara 13 grader..brrrr. Värmen kommer stiga till en ca 24 grader idag. Passar oss väldigt bra för jag är ledig och brunch nere vid Hillarys är bokat. Vi ska möta upp Audrie och Taylor, samt min kompis Karissa från staterna. Dem senaste två veckorna har jag jobbat väldigt mycket så nu förtjänar vi lite morgon lyx.

Jag har fått bihålsinflamation vilket är hemskt. Det började i fredags men nu knaprar jag tabletter så det känns redan bättre.

Nu till dem goda nyheterna. Sebbe har kommit med i senior truppen i fotbollen och får nu betalt av att spela. 
I fredags gjorde han sin första match men fick dock bara sitta på bänken. I lördags spelade han med reserverna, seniortränaren hade plockat ner 6 spleare från senioerna till reserverna, dem vann med 4-1 och Sebbe gjorde 2 mål! Ett var skitsnyggt sa han, rätt i krysset! Han fick mycket beröm av tränarn så på lördag kanske han får spela. Vi hoppas :)  
 
Vi har vart här i 10 månader nu, känns inte längeseden det var jul men det är bra att tiden gåt fort. Det känns som att vi börjar närma oss slutet. Hoppas vi kan avsluta det tillsammans bara. Jag känner mig mer och mer färdig i detta land. Nu vill jag hem och börja "leva". Efter julen är det ju bara 4 månader kvar vilket kommer gå grymt fort...

Hoppas ni alla har haft en bra Valborg     

Kram på er <3



Älsklingen gör sig redo för träning



En fin regnbåge efter lite regn. Synd att lyftkranen förstörde hela min bild!!

  

RSS 2.0