Fremantle Market

Hej hej
Hela 36 grader bjuds det på idag, Fam Fransson börja förbered er mentalt på temp. skillnaden nu :)
Igår var vi alla lediga så först tog jag o Sebbe en runda till IKEA och köpte lite juleskum och daim mm. Efter ikea besöket åkte vi ner till Fremantle med Jon, Luke och Linda. Fre-sön har dem en stor inomhus marknad som är väldigt känd. Där kan du köpa allt från frukt, till kryddor och konstvärk. Det är väldigt mysigt men det var tok för varmt igår tyckte jag. Efter det strosade vi bara runt och åt glass och hade det mysigt.
Vi har nu ansökt om ett hus som ligger bara 2 min från oss. Jag tror dock inte vi kommer få det men på tisdag tror jag vi får reda på det :) Vi vet fortfarande inte vilka som kommer att bo i huset.
Imorgon har vi även en annan lgt- visning som Sebbe får gå på i och med att jag jobbar. Dessa lgh ligger precis jämte skolan med tillgång till både pool och gym vilket hade vart kanon.
Fremantle Market
Hörs snart igen
Kram på er och Trevlig 1.a Advent :)
Jag tycker det är lite tråkigt att jag inte har någon julkänsla alls :(

Gamla vänner åker och nya kommer till..

Hej där hemma.
ojoj va denna vecka har vart tråkig. I söndags åkte Terasa hem och efter det har det bara rullat på. En efter en är borta och "Student Village" börjar bli tomt. Idag åkte Underbara Kara hem och mina tår-kanalerna fick ännu en gång arbeta!! Det är lika jobbigt varje gång att behöva säga hej då till folk man träffat. Man lovar att hålla kontakten och hälsa på men man vet vad chansen att det händer är.
Hade inte S-föräldrar kommit hade jag packat min väska och åkt hem. Tanken på att alla åker hem till deras vänner o familjer får än att sakna alla där hemma extra mycket! Vi har snart vart borta 6 månader. Det är länge!! Och vem vet när vi kommer hem..
Det var det..
Idag har vi kollat på ett hus. Det vart STORT och helt grymt. Vi vill ha det!! Det var så stort att vi inte vet vad vi ska göra med allt utrymme..så nu har vi fyllt i en ansökan och Sebbe går och lämnar in den imorgon. Så håll tummarna nu, 10 december är det inflyttning i så fall :)
I går var vi och spelade minigolf i Botanic garden. Så underbart vackert var det. Jag har bilder så ni får se. (jag vann och sebbe näst sist haha) han blev så sur så han sköt iväg bollen i skogen!!! MOGET. Vems temperament har han fått egentligen?? Anders verkar för lugn. Kan det vara du Maria??
PUSS o KRAM

Underbara Hillarys

Heej på er där hemma i höstmörkret!
Idag har vi haft ytterligare en underbar varm vårdag i Perth. 34 grader och inte ett moln så långt ögat kunnat nå. Dagen har spenderats i Hillarys som är helt underbart. Mysiga restauranger och affärer på bryggan, fina båtar, lite bad och lite lek. Sebbe och killarna leker på bryggan, dem hoppar o dyker och roar sig ,medan jag är på andra sidan och solar och tar kort. Helt plötsligt när jag kollar upp och ska se vad dem gör ser jag två lekfulla delfiner vid bryggan. Precis nedanför Sebbe. Det är inte varje dag sånt händer. Underbart är det.
Delfiner på besök
Hej då så länge

Önskelista till Tomten

KRISTIN

Veckotidningar
Newbody trosor
Mina inlägg som ligger i hos mor o far
Dermanord ansiktskräm
Dermanord rengöring



SEBASTIAN

Pengar
T-shirts
Fotboll manager 2011
24 senaste säsong

Sebastian första sluttenta igår kändes bra. Han har nu gått iväg för att göra sin andra.
Jag har fixa dag idag, har precis storstädat, tvättat och ska snart sätta mig och skriva lite brev.
Puss och Kram på er

Ny uppdatering

Hej På er.
Förlåt för den dåliga uppdateringen!
Det känns som att jag jobbar dygnet runt just nu och Sebbe tar inte direkt några egna initiativ på att uppdatera bloggen.
Veckorna går fortfarande väldigt fort, både på gott och ont. Terminen går nu mot sitt slut vilket innebär att alla vi lärt känna packar sina väskor och begär sig hemåt, vilket är väldigt synd. Vi kollar fortfarande på att flytta in med några andra. Det kan bli 3 killar o två tjejer. Det hade vart väldigt roligt för det blir inte lika ensamt plus att det blir mycket billigare för oss. Sebbe har sökt jobb men har inte hört något än. Efter alla tentor får han ta tag mer i det. Jag har kollat på att börja plugga men vi avvaktar lite och ser vad som händer.
Däremot kommer jag försöka göra lite volontär arbete under våren. Både bland hemlösa och bland ungdomar.
Sebastian pluggar på för fullt. Jag har aldrig sätt honom plugga så här mycket och han känner sig väldigt självsäker inför tentorna. I Veckan fick han tillbaka en inlämning med mycket bra resultat och hans lärare skickade ett mejl där hon skrev att han ska vara mycket nöjd med resultatet. Hans var den första hon läste och efter det gick det bara neråt. Bara en tredjedel klarade inlämningen. Så han vara mycket stolt när han berättade dem goda nyheterna för mig:) Hans aussie kompis blev inte godkänd!
Ur högtalarna hör vi just nu: Skeppsråttan (bästa skivan ever:)
Puss och Kram på er
Hemlagad Taco Pizza! Starkt rekommenderat.
Så här fint ser Sebastians hand ut nu. Klockan skyddade en liten bit av handen
So Long :)

RSS 2.0