Värme

Äntligen har temperaturen stigit över 20 grader, underbart. För en gångs skull har det inte regnat under mina lediga dagar utan dem har vart väldigt äventyrsfulla. Me like!
Tisdagen börjades med ett besök till gymmet. Sedan gjorde vi våran vanliga mat-handling. Tråkigt men nödvändigt. Sedan var Sebbe tvungen att plugga så jag, Teresa och Eva åkte till Wildlife park 30 min härifrån för att klappa och mata kängurus och koala björnarna. Men kunde även rida på hästar och mjölka kor men det var vi inte ett dugg intresserade av..Sedan bjöd vi Teresa på middag hemma hos oss så det var en väldigt mysig dag.
Idag, onsdag gick Sebbe till skolan 8.30 medans jag och Teresa gick på en Power walk som sedan avslutades med en härlig frukost ute på stan. När sebbe var klar med skolan åkte vi ner till havet. Det var dock lite kallt vid havet så vi blev inte där så länge. Nu har vi precis ätit middag och kvällen väntas..
Sebbe fick tillbaka sitt resultat och han blev godkänd. Skönt! Nu är nästa inlämning nästa fredag, sen ska vi på semester:)
På Lördag ska vi ut och äta middag för att fira Sebbes födelsedag. Det har ni väl inte glömt av? :)
Här kommer lite bilder från två underbara dagar
KRAM

Kommentarer
Postat av: Mormor Y o Morfar I

Som vanligt, kul att höra ifrån Er. Att värmen är på ingång är ju inte fel men framför allt att ni verkar må så bra. Vi delar glädjen över att Sebbes första skoluppgift gått vägen, vi säger grattis Sebbe.

Ha det fortsatt bra, vi tänker på Er varje dag !

Kram Y o I

2010-09-15 @ 17:51:23
Postat av: Maria



Vad härligt ni verkar ha det. Nu är det snart oktober och vår resa närmar sig. Vi längtar efter er. Här är det bara regn och blåst. Vi vill också se papegojor i träden. Undrar var vi kommer att fira jul?



Ha det bra i helgen. Städa ordentligt Sebbe!



Kram Mamma

2010-09-17 @ 16:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0