Dan före dan

Hej på er därhemma!
Nu är vi tillbaka i Joondalup igen. Vädret var till att börja med ganska svalt och det regnade och blåste en hel dag, men sedan slog värmen till. I går, tisdag, var det över 30 grader igen.
Vi har fortfarande ett ganska späckat program varje dag och vi hinner massor. Den här veckan jobbar Kristin bara två dagar. Hon skulle egentligen ha jobbat på fredag, julafton, eftersom det är en helt vanlig dag här - men hon har tagit ledigt. Vi har därför passat på att shoppa inför julen och till nya lägenheten, men har också hunnit med sightseeing och en timme squash.
Igår tog vi pendeln till Perth och handlade våra julklappar. Vi har ett jullotteri där Markus ska köpa present till Kristin, Sebastian till Markus, Maria till Anders, Kristin till Maria och Anders till Sebastian. Alla köper för 50 dollar. När shoppingen var klar tog vi en buss till Kings Park eller rättare sagt till en hållplats nedanför parken. För att konmma upp fick vi gå i en flera hundra trappsteg lång trappa. Ganska jobbigt i värsta värmen, men väl uppe var det helt fantastiskt. Vi promenerade där och såg hela Perths skyline. Det är en botanisk trädgård med stora grönområden och massor med fina blommor och växter.Vi fikade i skuggan och åkte sedan hem och såg på film.
Idag har vi handlat ett soffbord till nya soffan och en hel trädgårdsmöbel med parasoll till balkongen. Julklapparna ligger inslagna och juldukarna är på plats liksom julstjärnan.
Sebbe har precis kommit hem från fotbollsträningen och vi ska strax möta Kristins arbetskamrat Audrie med familj för att åka till en julgata. Det är en gata där alla som bor har gjort sig kända genom att julpynta sina hus över alla gränser. Vi får se om det kan hjälpa oss att få rätta julkänslan. Det ska tydligen bli 38 grader på julafton, 36 på juldagen och 40 på annandagen.
Här kommer lite bilder från veckan!
Kristin och Maria
Nere vid Swan river (perth city)
Kings park, utsikt över City

Kommentarer
Postat av: Farmor & Putte

Hej på Er!



Underbara bilder men vädret verkar " för " underbart.

Här hemma skall det bli 12 minusgrader i natt och i morgon skall det snöa lagom till jul.

Vi saknar Er jättemycket men gläds åt att ni verkar ha det bra.

Tyvärr har jag inte varit inne på Er blogg på länge så jag vistte inte att ni flyttat. Hoppas det blir

bra. Vi önskar Er en underbar jul och ett bra 2011.Stor bamsekram från Farmor & Putte!!

2010-12-22 @ 16:06:08
Postat av: Mamma & Pappa

Det märks att den nya redaktören är rektor, (alltid rättstavat). nej jag bara skämtar. Det verkar som det blir en billig semester för oss när vi kommer ner. Allt verkar redan vara inköpt. Vi får väl lägga pengarna på krogen istället.

2010-12-22 @ 18:33:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0