Gästbloggare på plats

Nu ska Kristin få lite hjälp med bloggen. Svärmor ska få agera gästbloggare lite då och då under de kommande veckorna. Jag, Anders och Markus landade i Perth efter en ett dygns och 2000 mil lång flygresa. Allt gick bra och vi var bara en kvart försenade. Det var verkligen ljuvlig att se Sebbe och Kristin igen. Efter lite gråt och några kramar körde Sebastian oss till Jonndalup. Väl framme fick vi en överraskning. Vi har hela tiden varit inställda på att knö ihop oss i deras lilla lägenhet, men de körde istället in genom gallergrindarna till ett nybyggt, jättelyxigt lägenhetsområde. Det visade sig att det fått nycklarna till sitt nya hem samma morgon. Kristins arbetskamrat hade lånat ut sin pickup och de hade handlat sängar. Där bor nu Sebbe, Kristin, Markus och en kille som heter Johan. I februari flyttar en tjej som heter Lola in. Till lägenheten hör en grillplats, enn pool och ett gym. Jag och Anders bor i Sebbe och Kristins gamla lägenhet.

Första kvällen borde vi varit genomtrötta, men vi fick så mycket engergi av att äntligen vara här. Vi promenerade till ett shoppingmall och handlade lite och gick sedan hem och åt tacos och drack lite rödvin. Rödvinet gjorde sitt jobb och en stund efter maten var vi så trötta. Vi somnade på en minut och sov gott hela natten!

På morgonen gav vi oss ut på en morgonpromenad i grannskapet. Det är ett väldigt fint, nybyggt område - precis angränsande till ett naturreservat. Där gick vi och försökte ta in att det var 25 grader varmt och att helt ny natur och helt nya djur omgav oss. Det finns en ganska irriterande, ganska stor svart fågel som bräker som ett får. Varningsskyltar för ormar gjorde att vi gick precis i mitten av de stenbelaggda gångarna. Efter en stund såg vi fem kängurur och sedan några till. Helt fantastiskt!

Vi åkte till shoppingmallet igen och sedan fick vi en guidad tur på universitetsområdet. Det blev mycket promenerande. På eftermiddagen tog vi tåget till Perth city och sedan vidare till arenan där Bon Jovi skulle spela. Det blev en magisk kväll! Vi kom hem vid 12-tiden på kvällen - rejält trötta.

Nu är det morgon ígen. Markus har fått sovmorgon idag. Sebbe och Kristin har varit här och ätit havregrynsgröt till frukost tillsammans med oss. Nu har Sebbe kört Kristin till jobbet. Anders följde också med och de ska handla till kvällens middag på vägen hem. I eftermiddag ska vi alla möta upp Kristin när hon slutar och låna en golfbil och ge oss ut på banan. Där ska vi spana efter kängurur och dricka lite kallt, vitt vin i solnedgången.

Så har vi det! Lägger upp kort senare!

// Maria

Kommentarer
Postat av: Mormor Y o Morfar I

Hej alla!

Jag blir så glad när jag läser att ni har det bra.Tag vara på värmen, nu på morgonen var här minus 13 grader.Jag blir så rörd när jag ser er alla och tänker på hur långt borta ni är.

Ha det bra och var rädda om er.

Kramar till er alla. Mamma Yvonne

2010-12-10 @ 09:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0