Mindarie och Freo

Hej på er,

De senaste dagarna har vi varit i väg på lite utflykter, som haft ölbryggerier som gemensam nämnare. Öl står inte högt på Baads lista har vi förstått och ber därför om ursäkt för de foton vi lägger upp som kan väcka obehagskänslor hos er.

I tisdags hade Kristin och Sebastian bestämt träff med en Aussietjej och hennes två svenska vänner som var här på besök. Jag och Anders åkte med till Mindarie och fikade en stund tillsammans med de övriga, men gick sedan iväg på en upptäcktsfärd längs bryggor och pir i detta mycket exklusiva lilla samhälle. Det var inga små villor som låg runt hamnen. Flera av dem hade trappor ner till privata stränder och båtarna i hamnen var också i lyxklass. När Sebbe och Kristin hade fikat klart besökte vi Mindaries egna ölbryggeri. Väldigt gott och mysigt.

I går, onsdag, tog vi pendeltåget till Fremantle. Det är ett litet kustsamhälle med ett väldigt välkänt ölbryggeri, som heter Little Creatures. Vi var i Freo i några timmar och avslutade dagen med öl och cider innan det var dags att åka hem. Vi skulle grilla, men bestämde oss för att åka tillbaka på lördag igen. Då är det marknad i Freo och vi vill också testa fish and chips som vi såg att alla åt, eller pizza för somliga av oss som inte äter något som haft kontakt med vatten.

I morgon är det nyårsafton och vi ska grilla och sedan försöka hitta något fyrverkeri inte allt för långt från Joondalup.

Vädret är nu mycket behagligare igen. 32-34 grader och lite fläktande vindar. Nu sover vi alla gott på natten, men har hört att värmen tillfälligt ska återvända med 39-41 grade på söndag och måndag. Pust!

Markus börjar längta hem, men jag och Anders fortsätter njuta ett tag till. Vi har mycket roligt kvar.

Ha det bra och Gott Nytt År på er!

// Maria


Utanför cafét i Dôme i Mindarie.



Anders på väg ut på piren!









Glass och milkshake i Freo



Goingar!



Baren ligger mitt i öl- och cidertillverkningen




Kommentarer
Postat av: Jonte

Mackan tänker bara på tjejer!

2010-12-30 @ 09:42:38
Postat av: Farmor & Putte

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR!



Många kramar



" farmor " och Putte

2010-12-31 @ 15:19:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0