Utflykter, Spa och Ovantat besok

Hej alla Lasare

Veckan borjar nu ga mot sitt slut och snart dags att packa vaskan hem till Perth.

I tisdags sa var marcus o sebastian pa vattenlandet har i Kuta. Dem horde svenska roster och vande sig om. Da stod Emil Mauritzon och Pierre Zackrisson dar. For er som inte vet sa var detta Sebbes basta kompis i nastan 15 ar. Varlden ar liten. Pa kvallen at vi svenska kottbullar med lingon och sas tillsammans.

I onsdags bar det ivag norrut med var lilla chauffor Norman, alltsa nr 3 enligt Bali tradition. Dagen borjade med traditionell Bali dans, det var langt, obegripligt och storande musik i 5 akter, men anda en upplevelse. Sedan akte vi vidare till ett tempel. Marcus surare an vad vi trodde var mojligt! Ett kort besok och sedan vidare till en lokal kaffe odlare. Det var en haftig upplevelse da han visade oss allt fran vanilj, till kanel och kaffe som malts av utbajsade kaffebonor. Detta drack vi sedan. Vi kopte med oss sa ni far smaka nar vi kommer hem.

Vidare norr och kanske ett av Balis hogsta punkter besokte vi en vulkan med fantastiska vyer. Har lag aven en resturang dar vi at lunch med lilla Norman. Han blev sa glad att vi bjod honom pa lunch. Basta kunderna sa han!

Pa vag ner igen och mot staden Ubud (eat pray and love) dar vi besokte stora pampiga risterrasser och sedan vidare mot monkey Forrest. Har borjade Marcus vakna till liv. Hungriga apor overallt som standigt letade efter mat, vi var ratt sa radda faktiskt.

Idag torsdag har vi softat vid poolen hela dagen. Jag och Maria har vart pa spa och fatt massage, pedikyr och manikyr. Underbart. Det tog flera timmar och utanfor forsade regnet ner och det askade.

Imorgon ska vi ivag med Norman till dreamland beach plus en annan strand. Har ska vi bli bruna!

Hoppas att ni mar bra. KOMMENTERA garna ;)

Kram pa er

Maria och Kristin


Kommentarer
Postat av: Liselott

Han kan väl ändå inte ha varit värre än på Koh Lai Nok då fisken bet honom o fingret.....

Skämt åsido ni verkar ha det toppenbra, ta väl hand om er och sola lite för mig också.



Liselott

2010-12-16 @ 12:51:09
Postat av: Jonas

På order kommenterar jag att vi har det bra och att det tar ca. 40% längre tid att läsa en text när det inte finns å,ä och ö!



GP är avbeställt tills den 10:e (tror jag) visste inte riktigt när ni kommer hem..



Hälsa Bali och Australien eller vad nu alla gay-länder heter ;)

2010-12-17 @ 08:09:05
Postat av: Mormor Y o Morfar I

Ni tar verkligen vara på tiden,hur har ni hunnit med så mycket på knappt en vecka?

Jag tror bara Markus varit trött, det har hänt så mycket på kort tid.Ge honom en extrakram från mormor.

Ha det fortsatt trevligt.

Kramar från mormor Y och morfar I.

2010-12-17 @ 09:10:48
Postat av: Susanna

Hej på er! Vad härligt ni verkar ha det :) låter som fröken baad aldrig kommer vilja lämna bali! Nu börjar det närma sig jul med stormsteg och blixthalka här hemma. Galet att

Man inte ens kan komma fram på vissa ställen. Tro mig, sverige är vackert men galet kallt just nu, ni kan inte befinna er på en bättre plats! Drick massa goda drinkar och mys, saknar er väldabs mycket här hemma! Hur ska en juldag utan kristin baad gå till? Puss o kram

2010-12-18 @ 10:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0