♥ Karolina fyller 20 och annat gott

Det är Söndag, det är varmt, vi är lediga, vi mår bra men framförallt vi HAR det bra!
Det blev en "sen" kväll för oss mot vad vi är vana vid, ja klockan 1.30 var vi hemma från Karolinas 20 års firande hemma hos dem i Scarboro :) Vi hade en jättetrevlig BBQ men hemmalagad potatissallad, kalla såser och kött/lax. Till detta hade vi kallt rose´mmmm :) Pricken över i.et var Karolinas hemmabakade tårta som bestog av, Oreos, grädde, crunchi chocolate och hallon..ja det gick inte att misslyckas helt enkelt med dem ingredienserna!

Jag gjorde (kanske) mitt sista lördagspass btw! Det kändes väldigt skönt måste jag säga, sen blev jag inbjuden att spela golf med Carramar social club. Ett 30 tal gubbar som spelar varje lördag hos oss. Dem har frågat mig i månader om jag vill komma och spela som "gäst" så den 5 november är det bestämt. Killarna på jobbet tycker jag är störd som gör detta haha.

Veckan som varit har vart ganska så varm och skön så vi har spenderat lite tid vid poolen, vi har fikat och druckit go ice-choclate vid suger and spice. 
Idag ska det bli 35 grader vilket är väldigt varmt för att vara oktober, men tyvärr så går värmen tillbaka till 23-24 nästa vecka. Nu kommer Frida om 3 dagar yheeey :) Vi har hyrt bil från måndagen den 24 okt som vi ska ha i fyra dagar så vi kan utnutja tiden till fullo. Ska bli väldigt skönt att slippa köra vår bil, igår när vi körde hem lyste nästan alla varningslampar i instumentbrädan, om det är fel på bilen eller bara glapp i lamporna vet vi inte. Men den 1 nov blir sista gången vi kör bilen sen ska den nog parkeras för gott!

Sebbe har nu endast 3 veckor kvar i skolan innan tenta plugg. Shit var tiden går fort! 6 veckor innan vi åker hem, för många är det väldigt länge men när man har varit borta nästan i ett och ett halvt år så är 6 veckor verkligen ingenting! Imorn gör jag mitt sista pass innan min semester börjar, sen är det Frida på heltid som gäller :)

Hoppas ni alla får en go söndag där hemma.

Puss o Kram



is choklad på suger and spice



Sebbe äter en god och stor choklad tårta! Han är nöjd



Och jag drack en god cappuchino



Sebbe och Karolina på deras bakgård



Den GODA tårtan!



Karolina skär upp den första biten.

TACK för en jättetrevlig kväll.



           

Kommentarer
Postat av: dad

Dom chokladdrinkarna såg vi inte skymten av när vi var nere. Tur va de kanske.

2011-10-17 @ 21:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0