Välkommen till perth

Frida fick sig verkligen ett välkommande hon sent kommer att glömma.. Efter en resa på över 30 timmar plus en spring rush genom heatrow flygplats mötte hon oss äntligen på perth flygplats. Tyvärr kom hon utan baggage då den var kvar i london men skulle anlända dagen efter. Vi gick mot bilen och körde iväg. Halvvägs hemma dog först radion, sedan heljluset och instrumentbrädan var helt svart. Oh shit!!! När vi körde av motorvägen nästan hemma dog den vid rödljuset. Kvart över ett på natten, inte en människa på vägen, det var bara att börja putta bilen. Jag satte mig i förarsätet och styrde medan sebbe o frida puttade bilen till ecu:s parkering. Där ringde vi johan och bad honom komma ner och hjälpa till att putta bilen hem. Nu står den trygt på vår parkering..det blev en låååång dag för frida haha.

Så på torsdagen strosade vi runt i perth city och gick upp till kings park och den botaniska trädgården. Vädret var strålande och efter ett par timmars promenerande tog vi tåget hem till joondalup.
Idag fredag har vi slappat vid poolen och fridas väska har äntligen kommit fram. Nu ikväll ska hela gänget till lokal puben the sovergien. Skål på er och njut av helgen

Puss o kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0